Sobre el terreny

Estándar

Reportaje de televisión en el programa «Tot un món» de TV3, dónde hablo sobre mis orígenes y mi trabajo periodístico en la actualidad

Capítol 831: «Un no ho pot fer tot, però tothom pot fer alguna cosa.» L’Ofer Laszewicki Rubin té aquesta frase ben present. Li va dir una voluntària que ajudava els refugiats a Grècia. L’Ofer hi anava inicialment de vacances, però el viatge es va convertir en una oportunitat per viure i explicar, com a periodista, la tragèdia que es viu amb l’arribada diària de centenars de persones fugint dels seus països. De pare argentí i mare israeliana, l’Ofer va arribar a Catalunya quan tenia un any. Se sent català i es presenta a ell mateix com a israelià i jueu: per ell és una manera de recordar la història dels seus avis materns, supervivents de l’Holocaust nazi, i alhora trencar els prejudicis cap als israelians.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tot-un-mon/sobre-el-terreny/video/5559247/#.VizYcGWHwoY.facebook

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s